Private residence

Valescure

Fréjus

A private residence of 2,200 sq.m in an outstanding wooded site of almost 10 acres, an unusual property built in the early 20th century whose cloister provides a central source of light. Its all-round assignment as a heritage restoration aims to provide a lifestyle reflecting contemporary esthetics achieved by restructuring the indoor areas.
Twelve luxury suites, two large living-rooms, family and professional kitchens have been created, while the large, central walnut staircase has been restored thanks to collaboration with a cabinetmaker of rare talent. In keeping with the owners’ wishes, the English-style furniture echoes the square tower of Anglo-Saxon influence. Offering real peacefulness, the pool is a popular meeting-place.

amet, elit. consequat. dapibus luctus sem, eleifend leo elit. risus at ante.